Maandelijks hebben we binnen ons bedrijf overleg over het reilen en zeilen van GebouwService Zuid. Afgelopen donderdag hielden we deze meeting op een andere locatie. We waren welkom in HealthCity Vught. Daar namen we een kijkje in de technische keuken van deze fitness club. Het werd een beknopte snelcursus voor zowel de monteurs als het personeel van de binnendienst over de werking en het onderhoud van de luchtbehandelingskast. Voor de monteurs een moment om gezamenlijk de puntjes op de i te zetten, voor de binnendienst de kans om een dergelijke installatie eens in het echt te zien.

De dag werd afgesloten met een maaltijd in het restaurant van HealthCity. Het was een leerzame en leuke bijeenkomst. Vooral fijn om even in een ongedwongen sfeer samen te zijn.

We danken Roland Korsten, club manager bij HealthCity International, voor de goede zorgen.