Ben jij een ras-techneut die iedere dag fluitend de werkbus wil instappen om weer op weg te gaan naar een volgende uitdagende klus als Installatie-, Koel- en/of Servicemonteur in klimaatinstallaties? Dan is GebouwService Zuid B.V. op zoek naar jou!

Alle collega’s bij GebouwService Zuid B.V. werken aan uitdagende klussen en willen jou als vakman en zelfstandig monteur graag aan ons team toevoegen. Geen enkele dag is hier hetzelfde. Van installatietechniek tot onderhoud. Van sportclub tot dierenziekenhuis. Bij ons krijg je de kans en alle vrijheid om jouw creativiteit te gebruiken om technische problemen op te lossen Bovendien bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goed salaris, omdat we blij zijn met jou als onze monteur.

GebouwService Zuid B.V. is een jong en groeiend bedrijf met korte lijnen en volop mogelijkheden. Naast vriendelijkheid hechten we veel waarde aan vakmanschap en plezier. Onze mensen groeien uit tot allround specialisten op het gebied van klimaatinstallaties. Zo kunnen we samen vol enthousiasme werken aan uitdagende projecten bij onze klanten en bieden we binnenklimaat-oplossingen waar iedereen blij van wordt. Wil jij dat ook? Geef dan je gegevens aan ons door, want dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Deze kun je sturen naar whansems@gebouwservicezuid.nl of info@gebouwservicezuid.nl Natuurlijk kun je ons ook bellen. Het telefoonnummer is: 085-9020845.

Nieuwsgierig naar onze uitdagende projecten in installatietechniek? Neem gerust een kijkje op de website van GebouwService Zuid B.V. of bekijk direct onze vacatures.